• VLERA E SHPORTËS 0.00 
Mbi vlerën 49.90€, transporti gratis.

Rreth nesh

Mirë se vini në Maxi, në supermarketin e parë në vend. Maxi-Norwegian PX Kosova, e ka filluar aktivititetin në Republikën e Kosovës në vitin 2000, si supermarketi i parë në vend. Vlerësohemi si njëra ndër kompanitë më prestigjioze dhe më të besueshme në mbarë vendin.

Me një staf të përkushtuar e të dedikuar ndaj konsumatorëve kemi arritur të zgjerohemi me një rrjet prej 18 supermarketesh. Ne me precizitet kontrollojmë çdo produkt që ua ofrojmë konsumatorëve tanë. Kënaqësia e konsumatorëve është prioriteti dhe objektivi ynë.

Ne dallohemi si kompani prestigjioze dhe unike. Rrjeti i shërbimeve tona po zgjerohet me shërbimin më të shpejtë online, platformën më inovative të blerjes, E-Shop. Platforma jonë online është e bazuar në një sistem me siguri të lartë.

Misioni ynë është që të krijojmë një botë të vogël në kushtet e një jete dinamike. Ne sigurohemi që konsumatorët tanë të marrin produkte të kualitetit të lartë në kushtet më të mira, shpejt dhe me një proces të thjeshtë të blerjes online.